Perhon SP-Auton kautta järjestyy joustava rahoitus autolle – monipuoliset rahoitusratkaisut auton hankintaan

Uuden ajoneuvon hankkiminen on aina iso investointi. Monet asiakkaamme haluavat asiantuntevien neuvojemme lisäksi rahoituksen autolle tai muulle ajoneuvohankinnalle. Perhon SP-Auto tarjoaa edullisia ja luotettavia rahoitusvaihtoehtoja. Kauttamme on saatavilla OP-Pohjolan, SAVin ja Svean rahoituspaketit. Myyjiemme asiantuntevien neuvojen avulla onnistut rahoitusvaihtoehdon valinnassa. Rahoitus kannattaa aina mitoittaa henkilökohtaiseen talouteesi sopivaksi, jolloin vältyt turhilta riskeiltä ja pidät menot helpommin tasapainossa. 


Rahoituspakettimme tarjoavat myös erilaisia mahdollisuuksia käsirahaan, jolloin sinun ei tarvitse sitoa kaikkia säästöjäsi auton hankkimiseen. Rahoitusta miettiessä kannattaa tutustua tarkasti eri vaihtoehtoihin ja valita itselle parhaiten istuva. Lue tältä sivulta lisää eri vaihtoehdoista ja kysy automyyjiltämme tarkempia tietoja!

Yhteystiedot

Santander autorahoitus

Autorahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa. Voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus on sopimuksen alkaessa yleensä 10–30 % rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta, tai voit käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi.

OP-Pohjolan autorahoitus

OP-Pohjolan rahoitus on mahdollista saada enintään kymmenen vuotta vanhaan autoon. Käsiraha riippuu auton vuosimallista, ja sen osuus on 20–40 % hankintahinnasta. OP-Pohjolan rahoituspaketin aika on erittäin joustava. Nopeimmillaan maksat auton 12 kuukaudessa, mutta tarpeen vaatiessa myös 60 kuukauden maksuaika on mahdollinen.

SAV-Rahoitus

SAV-Rahoituksen tarjoamalla autorahoituksella on mahdollista ostaa mikä tahansa käytetty auto iästä riippumatta. Ikää autolla voi olla jopa 20 vuotta. Rahoituksen osuus voi olla enintään 65 % kauppahinnasta. Rahoitusaika voi vaihdella 12 ja 48 kuukauden välillä. SAVin paketeissa korko riippuu auton iästä.

Svean autorahoitus

Myöskään Svean autorahoituspaketeissa ostettavalla ajoneuvolla ei ole ikärajaa. Voit siis saada sen minkä tahansa ikäiseen autoon. Alle 10 000 € maksavien autojen käsiraha voi olla jopa 0 %, ja maksuaikaa on tarjolla 60 kuukauteen saakka. Svean rahoituksen voi saada auton, moottoripyörän, mönkijän, moottorikelkan tai muun ajoneuvon hankintaan.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja uutisia.