Kattavat autokorjaamo- ja maalaamopalvelut Perhon SP-Autosta

Ota yhteyttä

Olemme täyden palvelun autoliike, joka tarjoaa vaihtoautojen lisäksi monipuoliset ja kattavat autokorjaamo- ja maalaamopalvelut. Kattavan vaihtoautovalikoimamme lisäksi tarjoamme monipuoliset korjaamopalvelut. Huoltojen lisäksi hoidamme kolarivauriot, maalaamme ja pesemme autoja sekä korjaamme ja vaihdamme tuulilasit. Tarjoamme sinulle ja autollesi vain parasta!

AUTOKORJAAMO JA AUTOMAALAAMO

Kun autosi kaipaa huoltoa tai uutta maalipintaa, Perhon SP-Auto tarjoaa laadukasta jälkeä autosi parhaaksi. Autokorjaamomme kunnostaa kolarivauriot ja muut viat luotettavasti ammattitaidolla. Automaalauksista vastaavat kokeneet ammattilaiset. Niin korjaamossa kuin maalaamossa tehdään työtä asiakkaan parhaaksi ja työn jäljessä näkyy laatu. Toimimme myös DuPont-automaalien jälleenmyyjänä.

auton pesu ja huolto

AUTON PESU JA VAHAUS

Palveluihimme kuuluvat myös autojen sisä- ja ulkopesut sekä vahaukset. Vahaus auttaa säilyttämään ajoneuvon arvon, sillä se suojaa maalipintaa kuralta, tiesuolalta, auringolta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Ja tietenkin puhdas, vahattu auto on upean näköinen. Sisätiloiltaan puhdasta ja siistiä autoa on myös nautinnollisempi ajaa. Pesut suoritetaan aina ripeästi ja huolellisesti, saat autosi takaisin uutuuden kiiltävänä silmänräpäyksessä.

auton tuulilasin vaihto

TUULILASIN VAIHTO JA KORJAUS

Tuulilasit vaurioituvat useimmiten muiden ajoneuvojen lennättämistä kivistä. Riippuen osuman koosta ja kulmasta särön tai halkeaman korjaaminen voi olla mahdollista. Kiveniskemät tuulilasissa ja isommatkin kolhut korjaantuvat ammattilaistemme käsissä tarkkuudella ja ammattitaidolla. Mikäli kolhu on niin iso, että korjaaminen ei ole vaihtoehto, vaihdamme tuulilasin kokonaan uuteen. Koulutetut ammattilaisemme tekevät työnsä huolella ja luotettavasti.

KELKKA- JA PYÖRÄVARUSTEET

Valikoimiimme kuuluvat Duellin ensiluokkaisen laadukkaat kelkka- ja pyörävarusteet. Kysy tarkemmin!

CABAS-LASKENNAT

Perhon SP-Auto tarjoaa myös kolariautojen CABAS-laskentaa vakuutusyhtiöille. Järjestelmän kautta voidaan tehdä laskelmat kaikenlaisille ajoneuvoille, kuten henkilöautoille, asuntovaunuille, asuntoautoille ja kuorma-autoille. CABAS-järjestelmä antaa luotettavan arvion ajoneuvon korjaamisen kestosta autokorjaamollamme, ja tieto lähtee järjestelmästä automaattisesti vakuutusyhtiölle.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja uutisia.